نمای ساختمان کامپوزیت – پدیده آذران
خرید و اجرای نمای ساختمان کامپوزیت در پدیده آذران با داشتن 20 سال تجربه در زمینه ساخت و اجرای انواع نماهای ساختمانی با بهترین متریال در سراسر کشور
شرکت پدیده آذران، با تجربه ای بیست ساله در زمینه ی طراحی سازه ای و معماری نماهای اچ پی ال، ترمووود،کرتین وال و کامپوزیت در این مجموعه کار هود را آغاز نموده و دارای تجربیاتی متعدد در خصوص طراحی و اجرای نماهای مختلف ساختمانی می باشد.
اگر برای اجرای نمای ساختمان خود متریال کامپوزیت را انتخاب کرده اید، اطلاع از روشهای نصب و انواع این ورق، امر مهمی است که ارتباط مستقیمی با کیفیت نهایی نمای ساختمان شما دارد.
این مجموعه به واسطه تجربه چندین ساله خود در زمینه ی نمای ساختمانی کامپوزیت، بهترین خدمات در این زمینه ارائه داده است. این محصول علاوه بر طراحی زیبا دارای کیفیت بسیار بالایی نیز می باشند.
جهت دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر با این شرکت تماس حاصل فرمایید و در صورت نیاز به کاتالوگ و بازدید از محل پروژه ها مراتب را اعلام نمایید تا در اسرع وقت اقدام گردد.
در این شرکت کلیه خدمات به صورت کامل در اختیار مشتریان قرار می گیرد. با ما در تماس باشید و از مشاوره و راهنمایی های شرکت پدیده آذران به صورت رایگان بهره مند شوید.
برخی از نمونه کار های آذران در زمینه نمای ساختمان کامپوزیت
نمای کامپوزیت یکی از انواع نمای خشک ساختمانی می باشد که یکی از پرکاربردترین گزینه هاست.
در این نوع نما برای پوشش از ورق آلومینیوم استفاده می شود. آلومینیوم به دلیل مقاومت و سبک بودن، یکی از فلزهای پرکاربرد در صنعت ساختمان است.
ورق های آلومینیوم در نمای کامپوزیت به صورت پنل هایی با ابعادی که توسط طراح نما تعیین گردیده اجرا می شود.
این ورق ها از چند لایه با جنسهای مختلف تشکیل شده اند که یکی از متریالهای نمای ساختمان محسوب می شوند و در قسمتهای مختلف ساختمان به کار میروند.
قابلیت انعطافپذیری بالای پنل های کامپوزیت، داشتن طرح ها و ابعاد مختلف باعث شده تا در بین کارفرمایان و طراحان محبوبیت زیادی داشته باشد و به دلیل کارایی و کیفیت بالایی که دارند در مدت زمان کوتاهی در سطح جهانی به شهرت رسیدند.
نماهای کامپوزیت را می توان با دیگر مصالح ساختمانی ترکیب کرد. برای مثال میتوان نمای آلومینیومی را با مصالحی مثل چوب، سنگ، فلز، ترموود، آجر و بتن ترکیب کرد.
ضخامت این نماها بین ۵-۴ میلیمتر می باشد که بنا به خواستهی کارفرما و کاربری ساختمان قابل تغییر است. ورقهای کامپوزیت به دو دسته کلی ضد حریق و معمولی تقسیم می شوند.
یکی دیگر از انواع نماهای خشک محبوب و پرطرفدار در بین طراحان ساختمانی، استفاده از ورق hpl برای اجرای نمای ساختمانی اچ پی ال می باشد.
از پنلهای آلومینیومی در داخل و خارج ساختمان استفاده می شود، بنابراین نمای کامپوزیت از کاربردهای مختلفی دارد که در این جا به چند نمونه از آنها اشاره میکنیم.
نوع رنگ بکار رفته در پوسته بيروني
نوع مواد بکار رفته در لايه مياني
نوع آلياژ آلومينيومي لايه ها
ضخامت
در نماهای کامپوزیت مواد تشکیل دهنده، رنگ و طرح با هم متفاوت است و همین باعث تنوع در تولید این نوع از پنلهای کامپوزیت شده است. برخی از انواع کامپوزیت:
کامپوزیت آلومینیوم ضد باکتری
کامپوزیت آلومینیوم ضد حریق
کامپوزیت آلومینیوم رنگی
کامپوزیت آلومینیوم نانو
کامپوزیت آلومینیوم طرح چوب
کامپوزیت آلومینیوم طرح سنگ
کامپوزیت آلومینیوم با پوشش خش دار
هر متریالی در کنار مزایا، معایبی نیز دارد. نمای کامپوزیت هم دارای معایبی است که در این جا به آن اشاره می کنیم :
از روش های مختلفی برای نصب نمای کامپوزیت استفاده می شود. اجرای نمای کامپوزیت بیشتر برای ساختمان های اداری، تجاری، پالایشگاه ها و فرودگاه ها و پمپ بنزین و…کاربرد دارد.
نوع و نحوه اجرای نمای کامپوزیت به دلیل اهمیت آن در باز سازی نمای ساختمان و همچنین کاربرد ضد زلزله بودن آن سیار مهم می باشد.
مهم ترین نکته در نصب نمای کامپوزیت توجه به ساخت و نصب این ورق ها بصورت پانل یا همان کاست های شیار خورده است .
در نصب نمای کامپوزیت و بازسازی نمای ساختمان باید به زیر سازی و یا همان شاسی کشی فلزی و نحوه اتصال آن در ساختمان های اسکلت فلزی و ساختمان های بتنی توجه کرد.
مرحله بعد از زیر سازی نصب کامپوزیت نما میباشد.
نصب کامپوزیت به روش فیکس هنگینگ
اجرای کامپوزیت به روش H و L
نصب کامپوزیت به روش فیکس
اجرای نمای کامپوزیت ریلی
روش های آب بندی نمای کامپوزیت
در این روش از جنس خود ورق در شیار بین ورقها قرار می گیرد و برای چسباندن از چسب پلیاورتان استفاده می شود.
توسط نوار درزگیر در شیارهای بین ورقها درزگیری انجام میشود و این نوار توسط چسب سیلیکونی چسبیده میشود.
چسب سیلیکونی درون شیارها پس از قرارگیری فوم تزریق میشود که چسبها را متناسب با رنگ ورق انتخاب می نمایند.
لذا با عنایت به مراتب فوق این شرکت آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری فی مابین اعلام داشته و خواهشمند است جهت دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر با این شرکت تماس حاصل فرمایید و در صورت نیاز به کاتالوگ و بازدید از محل پروژه ها مراتب را اعلام نمایید تا در اسرع وقت اقدام گردد. امید است که با هدف خدمت زمینه همکاری مهیا گردد.